Szórakozás

Henry Kettner: Édesapám nemcsak anyukámat engedte el, hanem engem is

TV2
TV2
Apja nem ismeri el azt a munkát sem, amit a Youtube-on végez.

Henry Kettnert 225 ezren követik a Youtube-platformján, ahol főleg vlogokkal és utazós videókkal szórakoztatja közönségét. A fiatal Youtuber édesapja azonban nem ismeri el fia munkáját. Kétéves volt, amikor a szülei elváltak, és édesanyjával hazaköltöztek Franciaországból. Ezt követően alig találkozott apjával, akinek a jelenlétében a mai napig feszeng.

A házasságukban egyre több lett az ellentét, anyában közben nőtt a honvágy, és amikor közölte, haza szeretne költözni, apa mondta, hogy ő marad. Jött a válás, és azt érzem, édesapám nemcsak anyukámat engedte el, hanem engem is. Azt sem ismeri el, amit csinálok

mesélte a vlogger a Story magazinnak, hozzátéve, hogy édesapja ennek ellenéri nézi a videóit és a műsorokat is, amiben szerepel.

A youtuber arról is beszélt, hogy édesapjának időközben új családja lett, és egyszer ajándék helyett egy telefonhívást kapott tőle karácsonykor, hogy testvére lesz, gratulálhat.

Henry bár nem érzi azt, hogy idegen lenne számára az apja, nem találta meg vele a közös nevezőt. Ma már nem fájnak neki a történtek, és nem is akar neki megfelelni. Édesanyjának ezzel szemben nagyon hálás, és sosem felejti el, hogy mindent a nulláról kezdve, a semmiből építette fel közös életüket Magyarországon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik