YouTube
Szórakozás

Megdicsérte a férfit, amiért nem bámulta meg az edzőteremben, a kommentelők nekimentek

A hozzászólások többsége szerint igazságtalan volt közzétenni felvételt a férfiről.

Egy férfi nem nézett meg egy nőt az edzőteremben, a kivételes esemény pedig valódi kommentcunamit indított el a TikTokon – írja a Mirror.

Libby Christensen guggolást végzett egy edzőteremben, a szintén ott edző férfi pedig elfordította a fejét, hogy ne bámulja a gyakorlat közben.

A nő felvette az edzését, majd miután később visszanézte, örömmel konstatálta, hogy a férfi végig a padlót bámulja, és minden erejével azon van, hogy ne nézze őt.

Christensen feltöltötte a videót a TikTokra, és megdicsérte a férfit, a bejegyzésben azt írta, hogy „köszönöm a szolgálatot kedves uram!”.

@libbychristensen ty for your service kind sir #gymtok #girlwholift #YerAWizard ♬ The Golden Girls - The Main Title Theme - TV Themes

A videót már  több mint hétmilliószor nézték meg, több mint 600 000 lájkot kapott, és több mint 15 000-szer szóltak hozzá. Sokan kritizálták Christensent, hogy miért tette közzé a felvételt.

Egyikük azt írta, hogy nem volt korrekt, hogy felvett egy idegen embert, és közzé is tette a róla készült felvételt, egy másik kommentelő szerint szintén nem igazságos, hogy míg a férfi próbál nem ránézni, ő ország-világnak megmutatja az arcát. Egy másik hozzászóló szintén kérdőre vonta a nőt, hogy vajon elgondolkozott-e azon, hogy a férfi egyáltalán akar-e szerepelni a videóban.

Voltak olyanok, akik egyetértettek Christensennel, és szintén dicsérték a férfit az önuralmáért.

“Az edzőteremben töltött idő 90 százalékában csak a padlót nézem. Nem akarok esélyt adni valakinek, hogy azt higgye, hogy bámulom” – mondta egy férfi, aki elismerte, hogy néha egészen embert próbáló feladat nem ránézni egy edzést végző nőre.

Ajánlott videó

Fél évszázada egy addig nem sokra tartott, huszonnyolc éves bokszoló, Ken Norton úgy elverte Muhammad Alit, hogy a vesztes favoritnak eltört az állkapcsa. A győztes nehézsúlyú mindössze 50 ezer dollárt kasszírozott váratlan diadala után. Aztán még kétszer megmérkőzött Alival, harmadszorra már az 1973. március 31-én kapott pénz harmincszorosáért.