Szórakozás

Megdicsérte a férfit, amiért nem bámulta meg az edzőteremben, a kommentelők nekimentek

YouTube
YouTube
A hozzászólások többsége szerint igazságtalan volt közzétenni felvételt a férfiről.

Egy férfi nem nézett meg egy nőt az edzőteremben, a kivételes esemény pedig valódi kommentcunamit indított el a TikTokon – írja a Mirror.

Libby Christensen guggolást végzett egy edzőteremben, a szintén ott edző férfi pedig elfordította a fejét, hogy ne bámulja a gyakorlat közben.

A nő felvette az edzését, majd miután később visszanézte, örömmel konstatálta, hogy a férfi végig a padlót bámulja, és minden erejével azon van, hogy ne nézze őt.

Christensen feltöltötte a videót a TikTokra, és megdicsérte a férfit, a bejegyzésben azt írta, hogy „köszönöm a szolgálatot kedves uram!”.

@libbychristensen ty for your service kind sir #gymtok #girlwholift #YerAWizard ♬ The Golden Girls - The Main Title Theme - TV Themes

A videót már  több mint hétmilliószor nézték meg, több mint 600 000 lájkot kapott, és több mint 15 000-szer szóltak hozzá. Sokan kritizálták Christensent, hogy miért tette közzé a felvételt.

Egyikük azt írta, hogy nem volt korrekt, hogy felvett egy idegen embert, és közzé is tette a róla készült felvételt, egy másik kommentelő szerint szintén nem igazságos, hogy míg a férfi próbál nem ránézni, ő ország-világnak megmutatja az arcát. Egy másik hozzászóló szintén kérdőre vonta a nőt, hogy vajon elgondolkozott-e azon, hogy a férfi egyáltalán akar-e szerepelni a videóban.

Voltak olyanok, akik egyetértettek Christensennel, és szintén dicsérték a férfit az önuralmáért.

“Az edzőteremben töltött idő 90 százalékában csak a padlót nézem. Nem akarok esélyt adni valakinek, hogy azt higgye, hogy bámulom” – mondta egy férfi, aki elismerte, hogy néha egészen embert próbáló feladat nem ránézni egy edzést végző nőre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik