Szórakozás

Taylor Swift szerint cseszettül bántó, hogy Damon Albarn megpróbálta lejáratni az írásait

Mat Hayward / GC Images
Mat Hayward / GC Images
Twitteren üzentek egymásnak.

A Blur és a Gorillaz nevű bandák frontembere, Damon Albarn a napokban a Los Angeles Timesnak adott interjút, ahol akarva-akaratlanul, de beleállt Taylor Swiftbe. Az 53 éves zenész azt mondta, hogy az énekesnő helyett inkább Billie Eilisht preferálja, ő ugyanis maga írja a dalait, még Taylor Swift nem. A valóságban ez éppen fordítva van, és a bad guy énekesnője az, aki nem egyedül, hanem fivérével, Finneasszal közösen álmodja meg a számait.

Taylor Swift hamar ki is fejezte csalódottságát Damon Albarn irányába, Twitteren üzente meg neki, hogy állításai hamisak, és nem mellesleg azt is, hogy rendesen kiábrándult belőle.

Nagy rajongód voltam addig, amíg meg nem láttam ezt. Minden saját dalomat én írtam. A figyelemhajhász megszólalásod teljesen hamis és nagyon bántó. Nem kell, hogy szeresd a dalaimat, de nagyon elcseszett, hogy megpróbálod lejáratni az írásomat

– írta Twitter posztjában az énekesnő, hozzátéve, hogy talán meglepi a zenészt, de teljesen egyedül fogalmazta meg a mondandóját.


A zenész nem sokkal később reagált Taylor Swift bejegyzésére, és a bocsánatát kérte, mondván, a szavait kiforgatták a nagyobb olvasottság reményében.

Teljesen egyetértek veled. Volt egy beszélgetésem a dalírásról, és sajnos kattintásvadász csali lett belőle. Fenntartás és feltétel nélkül elnézést kérek. Az utolsó dolog, amit szeretnék, az az, hogy hiteltelenné tegyem a dalírásodat. Remélem megérted

– hangzott Albarn válasza, ami egyébként nem hatotta meg túlságosan a követőtáborát, sőt. Volt, aki azt írta neki, hogy csak azért válaszolta azt, amit, mert beijedt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik