Szórakozás

Kamarás Norbi és Kármán Odett nem vennék fel egymás nevét

RTL Klub
RTL Klub
Mindketten sokat gondolnak az esküvőre, de kedvezményes hitelért vagy egy becsúszott baba miatt sosem házasodnának.

Kamarás Norbi és párja, Kármán Odett lettek a tavalyi év nyerő párosa, mostanság pedig komolyan foglalkoztatja őket a frigykötés gondolata. Ők ketten a Best magazin különszámához álltak modellt esküvői szettekben, közben pedig arról is meséltek, hogyan gondolkoznak a házasság intézményéről.

Odett elmondta, hogy bár kettős érzés van benne az örökre szóló elköteleződést illetően, a félelme mellett ott a vágy is, hogy szerelme vele akarja leélni az életét, így ha kedvese megkérné a kezét, azonnal igent mondana. Fenntartásaival egyébként Kamarás Norbi is egyetért, mondván, sosem nősülne kedvezményes hitelért, társadalmi nyomásért vagy azért, mert éppen becsúszott egy baba. Véleménye szerit a házasságkötés annak a bizonyítéka, hogy egy pár a végsőkig kitart. Erre pedig nem csak a nők, de a férfiak is gondolnak.

Hozzátették viszont, hogy egymás nevét nem szeretnék felvenni, főleg nem olyan módon, ahogyan a Puskás-Dallos házaspár tette nemrég.

Nagyon jó barátaink, és sokat elárul a kapcsolatukról, hogy felvették a másik családnevét. Ez nekik fontos volt, nekem egy kissé idegen. Jó nekem a Kamarás

– mondta Norbi, mire Odett is rávágta, hogy ő is megtartja a saját családnevét, ugyanis Kármánként szeretne divattervezővé válni. Abban már most biztos, hogy a saját esküvői ruháját magának tervezi, és ő is varrja meg. Hogy hercegnős vagy sellős fazonú lesz, majd azután dönti el, ha már mindkét tervet megrajzolta.

BEST magazin esküvői különszám

Ajánlott videó

Olvasói sztorik