Szórakozás

Meghan és Harry egy éve nem foglalkoznak a podcastjükkel, a Spotify besokallt

Ben Birchall - WPA Pool / Getty Images
Ben Birchall - WPA Pool / Getty Images
A sussexi pár eddig egyetlen epizódot hozott össze 2020 decemberében, azért percenként 500 ezer fontot kaptak.

Miután Harry herceg és Meghan Markle visszaléptek uralkodói tevékenységeiktől nem igen volt okuk az anyagiak miatt izgulni. A párt több nagy cég is megkereste ajánlatokkal, szerződést kötöttek többek között a Netflixszel és a Spotify-jal is. Utóbbinak egy podcastsorozatot ígértek, aminek 2021-ben kellett volna beindulnia. Ez azonban nem történt meg.

A sussexiek mindössze egyetlen ünnepi epizódot készítettek el még 2020 decemberében, azóta teljes csend honol a csatornán. A Spotify mostanra unta el a várakozást: producereket keresnek, hogy végre tartalommal tölthessék fel az üres produkciót.

A Spotify régóta vár tartalomra Harrytől és Meghantól, és most úgy tűnik, végre a kezükbe vették a dolgokat

– mondta a People forrása, hozzátéve, hogy a megfelelő szakemberek felvételével talán sikerül végre kicsikarni a hercegi párból, hogy eleget tegyenek a szerződésükben foglaltaknak.

Harry herceg és Meghan Markle egyébként ragaszkodnak az említett megállapodáshoz, amiért cserébe annak idején 18 millió fontot ígért nekik a cég. Csak azért az egy adásért, amit elkészítettek 500 ezer fontot kaptak – percenként.

A Spotify álláshirdetése szerint egy olyan csapatot szeretnének összeállítani, ami egy új és eredeti showt épít és indít a sussexiekkel. A műsor szerves részét képzi majd a magas rangú nők megszólaltatása, így az ideális jelölteknek is rendelkezniük kell erre irányulóan elégséges tapasztalattal.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik