Szórakozás koronavírus

Ez történne a Szomszédok szereplőivel a koronavírus-járvány alatt

Youtube
Youtube
Gábor Gábor természetesen bizniszelne, de a többiek sem okoznának meglepetést.

Tizenkét hosszú éven át (1987-1999) jelentették a mindennapok fontos részét a gazdagréti lakótelepen játszódó Szomszédok epizódjai, aminek sztorijából számos részlet olyan mélyen beépült a magyar hétköznapokba, hogy onnan többé sosem lehet őket kiűzni.

De mi történt volna a szerepőkkel, ha az elmúlt két évben, a koronavírus-járvány miatt forgatnak le egy új évadot? Erre adott tökéletes választ Klág Dávid a Twitteren:

  • TAKI BÁCSI – Azonnal benyomatja a Sinopharmot, kettő után is megbetegszik, kórházba kerül, de túléli. A taxiban mindenkit azzal fáraszt, hogy ő már átesett rajta, és azóta nem érzi a fasírt szagát.
  • LENKE NÉNI – Direkt Szputnyikot kér, mert az orosz dolgokkal soha, semmi baj nem volt. Az első oltástól egy hétre megfekszik.
  • MÁGENHEIM – 30+ órás műszakokat tol le, és amikor aludna, mindenki kopogtat az ajtón, hogy ha az ember náthás, az lehet-e az omikron. Két lábon járó idegroncs, de akkor sem függesztik fel, amikor egy oltatlan nyugdíjashoz hozzávág egy ágytálat.
  • JÁNOS – Nem oltja be magát, hiszen az erdőben az egész társadalomtól distancingel. Elkapja a tünetmentes Dénes bácsitól, amikor egy behavazott pihenőházban egy laposüvegből isznak, de megússza sima köhögéssel, amit titkol az otthon ülő Alma előtt.
  • SÜMEGHY – A 0. naptól kezdve üvöltözve követeli a Modernát a háziorvosnál, megkapja. Fizikailag képtelen az orrára húzni a maszkot.
  • GÁBOR GÁBOR – Már 2020 februárjában használhatatlan papírmaszkokat és felütött kézfertőtlenítőt importál, titokban ivermectint árul a pult alatt, a kuncsaftoknak váltig állítja, hogy ő sose fogja magát beoltatni, miközben rég benne van két Janssen.
  • VÁGÁSI FERI – Ő nem hisz olyasmiben, amit nem lát a saját szemével, pálinkával immunerősít. Fertőzés után pár nappal leáll a légzése, a kórházban nem tudják megmenteni.
  • ETUS – Pfizert kapott, otthon korongozik boldogan, teljes karanténban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik