Szórakozás

Adele FaceTime-mal és ingyen cuccokkal kárpótolja rajongóit

Cliff Lipson / CBS via Getty Images
Cliff Lipson / CBS via Getty Images
Nagyon bántja, hogy az utolsó pillanatban kellett lefújnia a koncertjeit.

Szomorú nap volt a péntek Adele-nek és a rajongóinak is. Az énekesnő az utolsó pillanatban mondta le koncertsorozatát, terveit ugyanis keresztül húzta a pandémia és a sok szállítási késedelem.

A történteket hallva egyes rajongók nagyon kiakadtak, mások megértően fordultak kedvencük felé. Adele láthatóan tényleg nagyon el van keseredve a halasztás miatt, ezért úgy döntött, igyekszik kárpótolni, akit csak tud. A koncert helyszínénél például hagyott egy üzenetet, melynek végén egy ingyenes ajándékot is felajánl a termékei közül az odaérkezett rajongóknak.

Többen abba a szerencsés helyzetbe kerültek továbbá, hogy lehetőségük nyílt FaceTime-on beszélni az énekesnővel.

Szomorú vagyok. Olyan jó érzés látni benneteket. Nagyon sajnálom, hogy nem vagyok ott. Ez volt az egyetlen dolog, amit alig vártam, de nem jött össze minden

mondta egyiküknek.

Meglepetéshívást kapott egy Eleni Sabracos nevű lány is, aki nemrég a TikTokon számolt be arról, hogy eddig akárhányszor jegyet vett egy Adele koncertre, az végül mindig elmaradt. A rajongó megszeppentségében elnézést is kért az énekesnőtől a videójáért, majd hozzátette, hogy szerinte be kéne borozniuk együtt.

@elenisabracos

THIS IS JUST THE BEGINNING LADIES AND GENTS

♬ original sound - Eleni

Ajánlott videó

Olvasói sztorik