Szórakozás

Csősz Boglárka a botoxról: 30 felett már teljesen természetes a használata

YouTube / Liluland
YouTube / Liluland
Azt is megmutatta, hogyan sminkeli magát egy átlagos napon.

Lilu sminkelős műsorának legújabb vendége Csősz Boglárka volt, aki olyan komoly sminkoktatást nyomott végig az adás alatt, hogy Lilut is lenyűgözte. Gyakorlatilag onnantól kezdve, hogy a tükörnél ülve elővette a sminkes piperéit, az utolsó ecsetvonásáig mindenről beszámolt és különböző tippeket adott, hogy mit miért csinál, és hogy az adott területet az arcon hogyan érdemes kiemelni, hangsúlyozni vagy akár megformázni.

A beszélgetés során annyira belemerültek a sminkelésbe, hogy más témát nem is tudtak kivesézni. Az egyetlen, amire Lilu a műsor végéhez közeledve rákérdezett, hogy mi a véleménye Csősz Boglárkának a szépészeti beavatkozásokról.

Annyira nem vagyok a híve, hogy túl sokat kapjon az arc. Inkább sokszor, keveset. Én nagyon szeretem a mezoterápiát, ami az egész arcra kerül, tehát pici tűkkel van megdolgozva, és az egészet hidratálja. Nyilván van a botox kezelés, amiről azt gondolom, hogy harminc után már teljesen természetes, ha valaki szereti használni. Van, aki arcjógázik, és abban hisz, én úgy gondolom, hogy vannak olyan bőrtípusok, ahol sajnos ez nem elég.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik