Szórakozás

Hajmásy Péter már azelőtt feleségül akarta venni Nádai Anikót, hogy kiderült volna a terhessége

RTL Klub
RTL Klub
Már korábban megvette a gyűrűt.

Nádai Anikó kevesebb mint két héttel ezelőtt jelentette be, hogy Hajmásy Péterrel eljegyezték egymást, tegnap pedig azt is követőik tudtára adták, hogy a műsorvezető gyermeket vár. A pár a felgyorsult események kapcsán a Blikknek adott exkluzív interjút, amiből kiderült, hogy a sportoló nem azért tette fel kedvesének a nagy kérdést, mert kiderült, hogy várandós.

Kapcsolódó
Nádai Anikó gyereket vár
Instagramon jelentette be a hírt.

Peti elárulta, a gyűrűt már azelőtt megvette, mielőtt kiderült volna, hogy babát várunk. Ő már azelőtt is feleségül akart venni, komolyan vesz engem és szeret

– mondta a lapnak Nádai Anikó, szavait pedig vőlegénye is megerősítette.

Hajmásy Péter egyébként alig hitte el, hogy apa lesz, és még mindig barátkozik a szülőség gondolatával. Ami az esküvőt illeti, a műsorvezető szerint kicsit lassabb tempóra kapcsolnak, így a dátumot még nem tűzték ki. Várandósan pedig nem is biztos benne, hogy jó ötlet lenne belevágni a szervezkedésbe.

Nádai Anikó terhessége eddig viszonylag könnyű, a babával minden rendben van, csak a hangulatváltozások nehezítik a páros mindennapjait. A műsorvezető addig szeretne dolgozni, amíg csak tud, Hajmásy Péter pedig kijelentette, hogy a pelenkacserékből is szeretné kivenni a részét, sőt, féltékeny lenne, ha nem tehetné ezt meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik