Szórakozás

Házasodna a gazda: Viki gazda még fél ismerkedni

RTL Klub
RTL Klub
Attól tart, hogy a férfiak nem iránta, hanem a gazdasága iránt érdeklődnének.

Amíg Roland gazda és Niki már a családalapításon gondolkozik, addig Viki gazda nem volt sikeres szerelem terén az elmúlt időszakban. Műsorbéli választottjával, Johnnyval nem maradtak együtt, és egyelőre kicsit tart is még az ismerkedéstől.

Közös megegyezéssel váltak el az útjaink. Jó élmény maradt számomra a reality, mert rengeteget tanultam magamról. A műsor után sok férfi keresett, de nem alakult ki komolyabb kapcsolatom. Még kicsit félek az ismerkedéstől, és attól, hogy a férfiak nem a valódi énemet látják, hanem csak a gazdaságot, ami mögöttem van

– mesélte Viki a Story magazinnak, hozzátéve, hogy biztos abban, hogy még az unokáinak is mesélni fog a tévében szerzett élményeiről.

Pista gazda és Terézia kapcsolata ugyancsak véget ért, mióta nem forog körülöttük a stáb. A tavalyi adás legidősebb társkeresőjét azzal hagyta faképnél a választottja, hogy mind a tíz ujjára szerezhetne egy olyat, mint ő. Ez a terv végül nem jött be, így Terézia visszatáncolt volna Pista gazdához. Ő azonban a történtek után már nem kért belőle.

A műsor után Terézia még megkeresett párszor, úgyhogy valószínűleg nem volt rögtön annyi udvarlója, mint tervezte. Aztán eltűnt az életemből

– mesélte Pista, aki iránt egyébként sok hölgy érdeklődött a reality után, de egyelőre egyikük mellett sem talált valódi társra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik