Szórakozás

Andrei Mangra gyerekként szégyellte, hogy táncol

TV2
TV2
Egy nála négy évvel idősebb lány kérésére sikerült legyőznie a tánccal kapcsolatos kételyeit.

Andrei Mangra neve Magyarországon szinte egybeforr a tánccal, ami nem is meglepő, hiszen a koreográfus kétszer is megfordult már a Dancing With The Stars hazai verziójában, a tavalyi évben pedig a dobogó első helyét is sikerült megszereznie Tóth Andival az oldalán.

A tánctanár azonban nem volt mindig ennyire biztos a szenvedélyében. Mint mondja, gyerekként kifejezetten szégyellte, hogy táncol, végül egy plátói szerelem segített neki abban, hogy megvesse a lábát a tánc világában.

Otthon bugiztam, nagyon szerettem táncolni kiskoromban is. Anyukámnak volt egy tánciskolája, és minden nap óvoda után vagy iskola után oda mentem, de igazából nagyon szégyelltem magam. Ott nem akartam egyáltalán táncolni. Sírtam, nem akartam egyáltalán táncról hallani. Otthon kezdtem egyedül a szobában, ott nagyon is szerettem, de a táncteremben egyáltalán nem. Hogy miért? Nem tudom, olyanok voltak az idők. Ítélkeztek az emberek, a gyerekek, hogy táncolsz fiúként

– emlékezett vissza Andrei Mangra a Mokka mai adásában.

A fordulópont akkor jött el az életében, amikor megtetszett neki egy nála négy évvel idősebb lány, aki arra kérte, táncoljon vele. A fiatal táncos végül rá is bólintott az ajánlatra, azóta büszkén él szenvedélyének. Nem tagadja viszont azt sem, hogy a szakmája sok lemondással jár, úgy véli többek között, hogy azért nehéz párkapcsolatot kialakítania, mert kevés ideig él egy helyen, ezt pedig tapasztalatai alapján a partnerei nem nézték jó szemmel, és inkább kihátráltak a viszonyból.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik