Szórakozás

Neve Campbellt egy forgatáson megragadta a medve, majd bevonszolta magával az erdőbe

Emma McIntyre / Getty Images for Los Angeles Confidential
Emma McIntyre / Getty Images for Los Angeles Confidential
A medve nem játék!

Neve Campbell színésznő nemrég Kelly Clarkson beszélgetős műsorában járt, ahol az új Sikoly-filmet promózta. Itt mesélt el egy egészen vérfagyasztó sztorit, ami vele esett meg egy forgatáson, mikor alig volt tizenhét éves.

Egy olyan szerepet játszottam, amely szerint én egy vagyok az állatokkal. Az egyik jelentben egy medve üldözött. Rendesen hoztak egy medvét a forgatásra, adtak egy üveg kólát, hogy azzal itassam meg. Majd arra kértek, mártsam a kezem mézbe, és fussak egy bizonyos fáig. Majd miután odaértem, nyújtsam a kezem, és hagyjam, hogy a medve megnyalogassa rajta a mézet. Én meg nyilván mindenkit le akartam nyűgözni, szóval azt mondtam, oké, csináljuk. A medvét sajnos nem nagyon érdekelte a kezem. Megragadott a lábamnál, majd szépen bevonszolt az erdőbe. Az anyám pont ott volt, és csak üvöltözött, mikor ezt látta. Az egész stáb lefagyott konkrétan, egyszerűen nem hitték el, amit láttak. Én meg úgy emlékszem, azt mondtam, hé, ez megharapott, mintha amúgy nem lett volna teljesen nyilvánvaló.

Végül a helyszínen lévő medveidomár terelte el az állat figyelmét addig, hogy Campbell elmenekülhessen. A színésznő nem nevezte meg, milyen film forgatásán történt mindez, de vélhetően nem is került forgalmazásba, ugyanis semmi jele annak, hogy ez valaha el is készült.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik