Szórakozás

Háromszor zuhanyzik hetente, nem érti, miért akadnak ki ezen a barátai

Getty Images
Getty Images
Csak akkor tesz kivételt, ha edz, szexel vagy menstruál.

Egy nő heves vitákat váltott ki a barátai körében, miután bevallotta, hogy csak hetente háromszor zuhanyzik – írja a Daily Star.

A nő elmagyarázta, hogy egy bárban volt a barátnőivel, amikor a zuhanyzási szokásokra terelődött a szó. Egyikük azt mondta, hogy mióta megszületett a babája, nehezen talál időt a tusolásra, erre reagálva mondta el a nő, hogy ő sokszor nem is erőlteti ezt.

Elmondta, hogy részmunkaidőben dolgozik, ezért az a logikus számára, ha csak akkor zuhanyzik le, ha munkába megy, és mivel általában háromszor kell bemennie egy héten, a zuhanyzást is ehhez igazítja.

Amikor nem kell dolgoznia, akkor otthon játszik a gyerekekkel, fut vagy kutyát sétáltat, de szerinte ez nem elég ok, hogy többször álljon a tus alá.

Többet zuhanyzom, ha edzek, szexelek vagy menstruálok! A párom minden nap edz, szóval ő többször fürdik, mint én.

– mondta.

Barátai ledöbbentek, volt olyan, aki visszataszítónak és undorítónak nevezte, hogy csak ennyiszer fürdik

A nő, akinek két lánya van, köztük egy alig ötéves, felkereste a szülőknek szóló Mumsnet oldalt, hogy megkérdezze a felhasználók véleményét, igazuk van-e a barátainak, és valóban undorító-e, ha csak háromszor tusol le egy héten.

A hozzászólások elég vegyesek voltak. Volt, aki azt írta, nem tudja elképzelni hogy ne tusoljon le minden nap, más azt közölte, hogy egy szülőnek kötelessége minden nap lezuhanyoznia, pláne, ha kicsi gyereke van.

Az egyik kommentelő azt írta, hogy naponta kétszer is zuhanyzik, nem gondolta volna, hogy ez valakinek furcsa, de voltak olyanok is, akik egész egyszerűen csak azt közölték, hogy a nő teste, azt csinál vele, amit akar.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik