Szórakozás

Első közös gyermekét tervezi a 61 éves nagymama és 37 évvel fiatalabb férje

Elmondásuk szerint csodálatos a szexuális életük, annak ellenére, hogy a nő csak 6 évvel fiatalabb férje nagymamájánál.

Quran McCain és felesége,  Cheryl McGregor 2012-ben találkoztak először, amikor mindketten egy goergai gyorsétteremláncban dolgoztak. A férfi ekkor mindössze 15 éves volt.

A Daily Mail beszámolója szerint ekkor még nem szerettek egymásba, sőt, egy időre a kapcsolatuk is megszakadt. 2020-ban találkoztak újra, amikor a nő már pénztárosként dolgozott egy boltban. McCain elhívta randevúzni, egy évvel később pedig megkérte a kezét és összeházasodtak, most pedig már azon gondolkoznak, hogy gyereket vállaljanak.

A nőnek hét gyermeke van és 17 unokája, de úgy érzi, megérdemlik párjával, hogy közös gyermekük is legyen.

A pár gondolkozott azon, hogy természetes módon szülessen gyerekük, de a nő kora miatt inkább béranya segítségét kérnék, de az örökbefogadás is opció. Olyan béranyát keresnek, aki vállalja, hogy a születése után semmi köze nem lesz a gyerekhez, és akit nem csak a pénz vezérel, mert a házaspár sem áll jól anyagilag.

McCain tudja, hogy mivel felesége sokkal idősebb nála, eljön majd az idő, amikor egyedül kell nevelnie a gyereket, de felkészültnek érzi magát és a felesége is hisz benne.

Remek, felelősségteljes apa lesz, bízom benne, hogy fel tudja nevelni a gyermekünket

– mondta.

A férfi családja eleinte ellenezte, hogy gyereket vállaljanak, de ma már támogatják őket.

A pár elmondása szerint „fantasztikus” a szexuális életük, annak ellenére, hogy McCain fiatalabb, mint a nő egyik gyereke, McGregor pedig mindössze hat évvel fiatalabb férje nagymamájánál.

A nő családjában viszont nem mindenki rajong a kapcsolatért, több gyereke is megszakította vele a kapcsolatot, miután megtudták, hogy egy fiatalabb fekete férfivel jár.

Nagyon fájt neki, mert úgy nevelte őket, hogy ne legyenek ilyenek

– mondta McCain.

@oliver6060 Open the sound you can see my pain #dailylife #wewontstop #couplegoals #agegapcouple ♬ original sound - Hi

A pár sok gyűlöletet kap az interneten a szokatlan kapcsolatuk miatt.

Az emberek a közösségi médiában nagyon utálnak minket, azt mondják, hogy a nagymamámmal járok. Rengeteg gyűlöletet kapunk, de ez nem befolyásol bennünket. A nap végén még mindig összebújunk, és csak ez számít.

– mondta McCain.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik