Szórakozás

Nyomozás indult Kanye West ellen

Scott Dudelson / FilmMagic / Getty Images
Scott Dudelson / FilmMagic / Getty Images
Egy rajongó autogramra vágyott a hajnali órákban, ehelyett földre küldte a kedvence.

Rendőrségi ügybe keveredett Ye, korábbi nevén Kanye West. Nem sokkal azután, hogy több más nagy névvel együtt ő fellépését is beharangozták az idei Coachellára vonatkozóan, a rapper állítólag összebalhézott egy rajongójával Los Angeles belvárosában a hajnali órákban.

Kapcsolódó
Kanye West, Billie Eilish és Harry Styles is fellép az idei Coachellán
Amerika első számú celebfesztiváljának szervezői rendkívül magabiztosak, a járványhelyzet fokozatos romlása ellenére továbbra is kiállnak a Coachella megtartása mellett.

A külföldi sajtó tudósításai szerint Ye és az ismeretlen rajongó egy privát klub közelében kerültek összetűzésbe, miután a férfi autogramot kért a rappertől. Kanye West ezt követően meglökte és kétszer is megütötte a férfit, aki a földre került. A TMZ-hez eljuttatott felvételen látszik, ahogyan az illető a földön fekszik, miközben egy nő sikertelenül próbálja megnyugtatni a rappert, aki rendre azt kiabálja, hogy maradjon távol tőle. Ezt megelőzően egyébként készült egy másik videó is az éjszaka folyamán, akkor Ye két nővel kiabált az utcán.

A TMZ információi szerint az áldozat megtagadta a helyszínen az orvosi ellátást, ám később kivizsgálták a sürgősségi osztályon. A rappert nem tartóztatták le, de a Los Angeles-i Rendőrség nyomozást indított ellene.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik