Szórakozás

Ben Afflecktől azt kérték az Armageddon forgatásán, hogy csináltassa meg a fogait és járjon szoliba

Touchstone / Getty Images
Touchstone / Getty Images
Michael Bay rendező azt kérte tőle, váljon szexivé.

Az 1998-as Armageddon című katasztrófafilm kapcsán beszélgetett Matt Damon és Ben Affleck, melyet az Entertainment Weekly szemlézett. Affleck elárulta, Michael Bay rendező több kérést is intézett felé, az egyik például az volt, hogy a színész mindenképp csináltassa meg szabálytalan fogsorát, hogy „szexi legyen”.

Kicsit naiv voltam azzal kapcsolatban, hogy miként vélekednek rólam az emberek. Michael Bay és a producer, Jerry Bruckheimer nagyon az esztétikára adtak. Mondták, hogy járjunk szoláriumba, csináltassam meg a fogaimat, járjak edzőterembe, legyek szexi. Legyek szexi? Hogy a fenébe csináljam? Csak az edzőtermet hajtották, hogy fussak, kenjek olajat a testemre.

A színész hozzátette, a film sztorija nagyon abszurd, de máig szép emlékekkel gondol vissza rá, még akkor is, ha családja és barátai sokat cukkolják vele.

A film alapfeltevése tök abszurd volt. Miért képeznek ki olajfúrókat űrhajósnak, nem pedig fordítva, hogy megtanítják a fúrást asztronautáknak? Azért a tanulási görbe jóval meredekebb, ha olajfúrót akarsz űrhajóssá képezni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik