Szórakozás

Megunta a sminkelést, a saját hajából ültettek be neki szemöldököt

Egyesek szerint Simone Maybin úgy néz ki, mint Michael Jackson, de ő remekül van, mióta elvégezték rajta a beavatkozást.

Simone Maybin korábban naponta 20 percet töltött azzal, hogy sminkeléssel dúsabbra varázsolja a ritkás szemöldökét (képünkön), de aztán rátalált egy olyan megoldásra, ami jó időre megoldja a problémáját – írja a Daily Mail.

Elmondása szerint soha nem gondolkozott azon, hogy szemöldököt tetováltasson vagy lamináltasson magának, de egyszer meglátott egy szemöldökátültetés-hirdetést az Instagramján, és rögtön tudta, hogy ez az az eljárás, amire szüksége van.

Elment Dr. Jason Champagne specialistához Beverly Hillsbe, ő volt az, aki a modell, Chrissy Teigen szemöldökátültetését is végezte.

A sebész beadta az érzéstelenítőt, majd kihúzott néhány szálat Maybin hajából, és beültette a szemöldökvonalba.

Maybin el volt ájulva az eredménytől, többek között azért, mert szerinte sokkal természetesebb lett a szemöldöke, mint előtte bármikor.

Tízszer jobban nézek ki, mint ahogy elképzeltem, pontosan ez volt a helyes döntés!

– lelkendezett Maybin, aki azt viszont nem árulta el, hogy mennyibe került a beavatkozás, de a Daily Mail szerint akár 15 ezer dollárt is elkérhetnek érte.

A nő azt mondta, hogy az eljárást követő néhány héten belül magabiztosabbnak érezte magát, még az sem tudott rontani ezen, hogy a TikTokon azt írták, hogy úgy néz ki, mint Michael Jackson.

Nem zavart, vicces volt, és bármennyi negatív megjegyzést is kapok, duplaannyi pozitív megerősítés jön

– mondta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik