Szórakozás

Bella Hadid szerint a Victoria’s Secret megváltozott, vissza is tért hozzájuk

Matt Winkelmeyer / Getty Images for Victoria's Secret
Matt Winkelmeyer / Getty Images for Victoria's Secret
Ma már erősnek és bátornak érzi magát ott, ahol korábban erőtlenné tették.

Bella Hadid sokadmagával hagyta hátra a Victoria’s Secretet, miután a márka nevét bemocskolták a vezetők zaklatási botrányairól szóló hírek. A cégről több modell is mesélt az elmúlt években, hangsúlyozva, hogy karrierjük során kizsákmányolva és megszégyenítve érezték magukat, lelki sebeik pedig máig sem gyógyultak be.

A márka Ed Razek és Lex Wexner menesztése után ki is jelentette, hogy arculatot váltanak, a csontsovány modellek helyét pedig hétköznapi testalkatú nők veszik át, továbbá felszámolják a Victoria’s Secret tarthatatlan bánásmódját a modelljeikkel. Úgy fest, a módosítások már életbe is léptek, Bella Hadid ugyanis nemrég azt mondta az E! Newsnek, hogy visszatér az angyalkodáshoz.

Abban is felismertem a fejlődésemet, hogy egy olyan környezetben, ahol korábban erőtlennek éreztem magam, most erős és bátor lehetek. Nem tudom, az emberek megértik-e, mennyire kényelmetlen tud lenni egy fehérnemű reklám forgatása, nagyon nem komfortos. Szóval szerintem az a helyzet a Victoria’s Secrettel, hogy tényleg nagyon odafigyelnek ránk. Ráadásul elmúltak azok az idők, amikor megkérdezték, hogy „Nos, mi az elképzelés arról, hogy milyennek kell lennie egy nőnek?” egy férfi szemszögéből

– mondta Bella Hadid.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik