Szórakozás

Feljelentette a masszázsszalont egy asszony, mert a férje nemi betegséget vitt haza

Getty Images
Getty Images
Bár a virginiai Richmondban illegális a prostitúció, úgy tűnik, a szexipar mégis virágzik a városban.

Felháborodottan kereste meg a helyi, Richmond News nevű hírportált egy virginiai asszony. A neve elhallgatását kérő nő arról mesélt, hogy hiába jelentett fel a helyi hatóságoknál egy nyilvánvalóan bordélyházként üzemelő masszázsszalont, nem történt semmi.

A nő elmondta, a férjében volt annyi becsület, hogy őszintén bevallotta, megfertőződött, és nem adta tovább a feleségének a betegséget. Az asszony kitiltotta a férfit a közös ágyból, de a biztonság kedvéért, ezzel együtt is beadtak neki két penicillin injekciót.

A férfi azt is elárulta, hogy a fertőzést az egyik ismert, belvárosi masszázsszalonban szedte össze, ahol rendszeresen megfordult. A feleség feljelentette a helyi hatóságoknál az üzletet, de később közölték vele, az ellenőrök semmi illegálisat sem fedeztek fel a szalon működésében.

A nő hozzátette, tudja, hogy több valódi masszázsszalon is működik a városban, de mindenki tudja, hogy néhány ilyen vállalkozás szexszuális szolgáltatásokat is nyújt, és feltételezhető, hogy nem minden nő dolgozik önként ezeken a helyeken.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik