Szórakozás

Legfurább rajongójáról beszélt az OnlyFans-modell

Egy pálmafának esett neki a férfi.

Romi Chase eredetileg angoltanár volt Lengyelországban, de aztán elköltözött az Egyesült Államokba, ahol most az OnlyFans-feliratkozóiból él. Korábban arról beszélt, hogy 16 hónap alatt egymillió dollárt keresett az oldalon – írta a Daily Star.

Most a pornószínész, Lisa Ann podcastjánek vendége volt, ahol a legfurább követőiről is beszélt.

Az egyik esetben egy férfi a Twitteren küldött neki egy képet a nemi szervéről. Chase valahogy nem tiltotta le, úgyhogy megtörtént ez még egyszer. Ekkor már a nő küldött neki egy hányásos emojit és letiltotta a férfit.

Egy héttel később az Instagramját és az email-fiókját is elárasztották az üzenetek. Először nem esett le neki, hogy ez a twitteres férfi, de aztán rájött, ezek az üzenetek nagyon hasonló nevű fiókoktól származnak, mint az ottani név volt.

Aztán a férfi tovább ment, videókat kezdett el posztolni az Instagramon, amikben nekimegy egy pálmafának, mintha nekitámadna egy pálmafának. És ez a pálmafa én voltam, engem akart megsemmisíteni, és megmutatni, hogyan pusztít el.

Chase ismét letiltotta a férfi fiókjait, aki nem hagyta abba, végül már fenyegetőzött, mikor a nő a rendőrséghez fordult.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Romi Chase (@romi_chase) által megosztott bejegyzés

Az OnlyFans előtt Chase fétis birkózó munkákat vállalt, tulajdonképpen sok mindent, mert pénzre volt szüksége. De aztán bejött neki a költözés, mert az alakját sokkal érdekesebbnek találják az Egyesült Államokban, mint Lengyelországban.

Sokkal több figyelmet kapok az Államokban, mert husi vagyok és nagymellű, ami nem volt érdekes Lengyelországban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik