Szórakozás

Lucifernek nevezte el a gyerekét, nem érti, miért esnek neki ezért

Egyszer csak eszébe jutott, és jó ötletnek tűnt.

A 27 éves Josie Barnes nagyon sok kritikát kap amiatt, hogyan nevezte el gyerekét.

A kisfiúnak a Lucifer nevet adta.

Az anya egy brit tévéshowban, Jeremy Vine-nak azt mesélte, csak úgy eszébe ötlött a név egy nap, és egyébként is szereti a különleges neveket. Bár ekkora felháborodásra nem számított, tudta, hogy a név sokak nemtetszését fogja kiváltani, úgy volt vele, ő nem vallásos, szóval nincs semmi gond a Luciferrel, nem is vallási okokból választotta ezt a nevet.

Szeretem ezt a nevet, mert tetszik. Nem hiszem, hogy az ördögöt jelenti, legalábbis az én szememben nem. Ha az ördögöt máshogy neveznék, akkor azt a nevet nem kedvelnék

– mondta a Plymouth Live-nak.

A baba most már hét hónapos, de a nőnek azóta estek neki, hogy szerepelt Vine-nál, ahol a különleges névválasztásokról volt szó.

Ateistának neveznek. Én azt se tudtam tegnap estig, mi az ateizmus

– idézi a Daily Mail.

Barnes egyébként is inkább egy csodának tartja kisfiát, féloldali bénultságot, hemiplégiát diagnosztizáltak nála szeptemberben, októberben tudta meg, hogy gyereket vár. Előtte már tíz gyerekét vesztette el, sose gondolta, hogy újra gyereknek tud majd életet adni.

Ugyanakkor olyanok is vannak, akik védelmükbe vették a nőt. Egy kommentelő arról ír, hogy annyit jelent a név, fényhozó, az alapvetően nem a sátán neve.

Nem ez az első érdekes névválasztása, első gyerekének, egy most hatéves lánynak hat középső nevet adott: Talayla-May Barbara Elaine Kayleigh Kelsey Jade Kin.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik