Szórakozás

Ennek a nőnek hónapok óta minden este üzen egy ismeretlen férfi

Jó éjszakát, Királynő! Ennyi, semmi több.

Még 2021 novemberében került ki a TikTokra az a videó, amit most kapott fel a világsajtó. Egy Gracejohanna felhasználónevű nő a készítője, és jelenleg 26,7 milliós nézettségnél jár.

A nő egy egészen furcsa romantikus történetet mesél el a posztban: egy vadidegen, számára tök ismeretlen férfi (bizonyos Eric Soto) május óta szinte kivétel nélkül minden este ír neki egy üzenetet:

„Goodnight Queen” (Jó éjszakát, királynő). Még meg is számozza az üzeneteket: Goodnight Queen #1, Goodnight Queen #2 – és így tovább.

@gracejohanna we should be saying goodnight KING to him! #relationships #instagram #slideinthedms #CowboyBebop #fypシ ♬ original sound - gracejohanna

A legszebb az egészben, hogy Gracejohannának fogalma sincs, ki ez a férfi, aki hónapok óta üzenget neki – hiszen egyetlen egyszer sem jutottak tovább ennél az üzenetnél (a nő néha maga is visszaír, hogy jó éjszakát, de semmi többet), és láthatóan jó is ez így mindkettőjüknek.

A videóban elmondja azt is: már annyira hozzászokott ehhez a rítushoz, hogy ha épp valamiért nem érkezik jóéjt-üzenet, szinte fáj neki. A viszonyukról így beszél:

Hosszabb, mint az eddigi párkapcsolataim egy része. Úgy gondolom, mindenki megérdemelné, hogy élete végéig minden áldott este kapjon valakitől egy »Jó éjszakát, királynő« üzenetet.

Novemberben már a 200. Goodnight queen közelében jártak, és miután Gracejohanna posztolta ezt a videót, az Instagramon százával írtak neki ismeretlen férfiak privát üzenetben egy eredetinek gondolt mondatot:

Goodnight queen.

@gracejohanna Reply to @endoflovers #greenscreenvideo everyone put a goodnight queen in the chat 😐#goodnightqueen #instagramdms #slideinthedms #fyp ♬ MAMMA MIA SCENE 5 - Owen Kelley

Ajánlott videó

Olvasói sztorik