Szórakozás

Kanye West azt tervezi, Oroszországba megy, hogy Vlagyimir Putyinnal találkozzon

JOCE / Bauer-Griffin / GC Images / Getty Images
JOCE / Bauer-Griffin / GC Images / Getty Images
Trump után Putyinnal is lepacsizhat.

Még idén Moszkva felé veszi az irányt Kanye West – új nevén Ye –, hogy találkozhasson Vlagyimir Putyin orosz elnökkel, továbbá istentiszteleteket tartson az országban. Minderről a rapper személyes tanácsadója, Ameer Sudan beszélt a napokban.

Úgy fest, ehhez a Putyinnal szoros üzleti barátságot ápoló Arasz Agalarov lesz a nyerő ember, őt „Oroszország Trumpjaként” is emlegetik (Agalarov és fia, Emin Agalarov még 2013-ban dolgoztak együtt Trumppal, hogy a Miss Universe átköltözhessen Oroszországba). Kanye West vélhetően azért akar szorosabb kapcsolatot ápolni Agalarovékkal, hogy a rapper vagyonát tízmilliárd dollár fölé juttassák. Egyik első lépésként zenei együttműködéseket köt Emin Agalarovval, hogy utóbbi minél nagyobb népszerűséget szerezhessen az Egyesült Államokban – tudniillik, a kisebb Agalarov énekes, a néhai Muszlim Magomajev volt a tanítómestere.

Putyin pedig azért is hajlandó West keresztény egyházát az országba engedni, mert néhány évvel ezelőtt még arról beszélt az elnök, hogy az orosz rapperek erkölcstelenek, mérgezik a fiatalokat. Ám meglehet, úgy érzi, a Westtel való kollaborációval a számára helyes út felé navigálhatja majd a fiatalabb nemzedéket.

Kanye West egyébként egy novemberi interjúban „fiatal Putyinként” jellemezte saját magát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik