Szórakozás

Köszönetét fejezte ki, hogy nem nézte a férfi a fenekét az edzőteremben, mire nekiestek a kommentelők

Sok edzőteremben komoly gondot okoz, hogy férfiak nagyon megbámulják az ott edző nőket. Rengeteg olyan videó terjed az interneten, ahol a guggoló nő fenekét bámulják „edzőtársai”.

Egy tiktoker, Libby Christensen egy olyan videót tett közzé, amelyen guggol, de a közvetlenül mögötte ülő férfi nem megbámulja, hanem mereven néz a földre, talán épp azért, hogy ne hozza kellemetlen helyzetbe a nőt, meg azért is, hogy koncentráljon az előtte álló fekvenyomásra.

Világgá kell kürtölnöm ennek a férfinek a viselkedését, aki mögöttem volt, miközben guggolást csináltam, mert annyira kényelmetlenül éreztem magam, hogy bámulnak, de nagyon hálás voltam neki, hogy a hátsóm nem volt a figyelme középpontjában. Visszanéztem és megnyugodtam, köszönöm a kedvességét, uram

– írta a videóhoz Christensen.

@libbychristensen ty for your service kind sir #gymtok #girlwholift #YerAWizard ♬ The Golden Girls - The Main Title Theme - TV Themes

A bejegyzést már több mint 4,5 millióan látták és érkezett hozzá rengeteg hozzászólás is – jegyzi meg a Daily Star. Van, aki azt írta, nem kell megköszönni, alapszabály az edzőtermekben, hogy nem bámulunk meg senkit. Más arról ír, hogy a „csinos” ruhák kifejezetten javítanak az edzésteljesítményén, így azt sem zavarja, ha megnézik, de ha bámulják, vagy furán néznek rá, az már sok.

Ugyanakkor olyanok is vannak, akik szerint Christensen túl messze ment. Egyrészt a „klasszikus”, „miért vesz fel akkor ilyen ruhát, ha nem akarják, hogy megbámulják” komment is megjelent.

Ha nagyon kényelmetlenül érzed magad az extra odafigyeléstől, akkor lehet, a rövid, testhez simuló edzőtermi öltözék nem a legjobb választás.

Na, ez az a komment, ami nagyon nem oké.

Megint más pedig azt vetette a szemére, hogy nem illik így videózni, engedély nélkül valakit lefilmezni. Mintha direkt úgy állította volna be a telefonja kamerát, hogy ellenőrizhesse a férfit, mire Christensen azt válaszolta, hogy nem azért, hanem mert minden kört más szögből vesz fel, és ebbe éppen belelógott az a férfi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik