Szórakozás

Akart egy tetkót, de a tetoválóművész teljesen félreértette a kívánságát

A nőnek nem tűnt fel, hogy gond lesz.

Izzy idahói, de éppen egy barátja házában nyaralt Pittsburgh-ben, amikor eljöttnek érezte azt a pillanatot, hogy meglátogasson egy tetoválószalont. Egy mobiltelefont ábrázoló tetkót szeretett volna, ezzel megemlékezve az elhunyt rapper, Mac Millerre és 2011-es Missed Calls című dalára.

Mikor kész lettek, vette észre Izzy, hogy a helyzet nem olyan easy, mert a tetoválóművész teljesen félreértette az instrukcióit.

A nő ugyanis azt kérte, a tetoválás 2:3-as arányú legyen, de a tetováló úgy értette, a képernyő szövege legyen, hogy 2-3.

Izzy most nem tudja, hogyan tüntethetné el onnan a felesleges feliratot.

@izzy38255 storytime? #macmiller #fyp #pittsburgh #tattoo #badtattoo #hotgirlsummer #tattootiktok #foryoupage #storytime #crying #cellphone ♬ original sound - Izzy38255

A kommentelők a nőt arról kérdezték, hogy nem vette észre a vázlaton a felesleges feliratot, mire azt a választ adta, hogy nem ismerte ezt a szalont, a barátja ajánlotta, aki már több alkalommal járt ott és soha nem volt semmi problémája. A sablonon pedig nem látta a 2-3-at. Vagyis látta, de azt gondolta, csak egy emlékeztető megjegyzés  a tetoválóművésznek, nem azt, hogy ez a szövege is lesz a telefonkijelzőnek.

A tetoválás közben pedig azt kérte a tetováló, feküdjön le Izzy, aki így közben sem látta, baj lesz.

Végül, kijavítatta Izzy, de nem mondanánk, hogy így sokkal jobb lett.

@izzy38255 Reply to @nikkileannejones #greenscreen thanks for keepin up w this journey 😂 #XfinityFanthem #LeadWithLove #tattootiktok #storytime #update #final ♬ original sound - Izzy38255

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik