Szórakozás

Gregor Bernadett: Azt úgy megjegyeztem, ennyi év távlatából is, hogy ő nőnek látott az utcán

Az anyaság segített a nőiessége megélésében.

Gregor Bernadett nemrég a frissen youtuberré vált Palik László műsorában vendégeskedett, ahol karrierje mellett kicsit a magánéletéről is beszélt. Témaként felmerült például a Playboy-fotózása, amelyről elmesélte, hogy a fotók és az élmény segített neki az önértékelésének és önbecsülésének helyreállításában.

Kapcsolódó
Gregor Bernadett: Világéletemben komplexusos lány voltam
Ma már kiegyensúlyozottnak érzi magát.

A színész most a Mokkába látogatott, ahol inkább a család és az anyaság témakörökről faggatták. Elmondta, hogy mindig volt benne kétely anyaként, hogy jól neveli-e a gyerekeit, ami szülőként egy teljesen természetesen felmerülő aggály. Orosz Barbara pedig arra volt kíváncsi, hogy mennyire változtatta meg az anyaság azt, ahogyan a nőiességét megéli.

Addig, amíg nem született gyerekem, én egy nyakigláb kamasz lánynak éreztem magam. Nem is vettem talán észre a külvilág reakcióját rám, mint nőre. Sosem felejtem el azt, amikor egy csomag pelenkával mentem haza a lakásba. Valószínűleg kócos lehettem, tréning ruhában mentem a pelenkával és utánam fordult egy férfi az utcán. Azt úgy megjegyeztem, ennyi év távlatából is, hogy ő nőnek látott az utcán. Nekem az anyaság élménye szükséges volt, hogy a nőiségemet teljesen meg tudjam élni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik