Szórakozás

Negyven évig jártak, most összeházasodott a pink színnel

Nehezen adta be a derekát.  

Kitten Kay Serát „a világ legpinkebb embereként” tartják számon a Mirror szerint, és szintén a lap írja azt is róla, hogy történelmet csinált.

Vélhetően már azzal is, hogy több mint 1 millió fontot adott ki azért, hogy mindene, a házától a ruhatáráig minden a rózsaszínnek ebben az árnyalatában tündököljön, most pedig azzal, hogy hozzáment a színhez.

Az ünnepségen természetesen az esküvői ruha ugyanúgy pink volt, mint az autó, amivel oda érkezett, a hattyús torta és a gyűrű is.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kitten Kay Sera (@kittenkaysera) által megosztott bejegyzés

A kapcsolatuk a 20. szülinapjakor kezdődött. Azon gondolkozott, mit vegyen fel, és arra jött rá, csak rózsaszínt akar viselni. És akkor azt gondolta: miért ne viselhetne minden nap rózsaszínt?

40 évig randiztak, de egy gyerekkel való beszélgetés inspirálta, hogy megtegye a következő lépést. Ő kérdezte, ha már ennyire odavan a színért, miért nem házasodik vele össze?

Azt mondanám, hogy flamingó vagyok egy galambokkal teli világban. Amikor sétálok egy forgalmas utcán reggelente, mindenki szürkét és feketét visel. Semmi önkifejezés, semmi egyéniség. Mégis rám mondják az emberek, hogy én vagyok az őrült!

Nem mindig érdemes hallgatni a gyerekekre.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kitten Kay Sera (@kittenkaysera) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik