Szórakozás

Lopott a szexboltból, ahová előtte állásra jelentkezett

Leemelt két segédeszközt a polcról és kisétált.

Nem okozott túl nagy fejtörést a bűnüldözőknek, hogy elkapjanak egy bolti tolvajt Pennsylvaniában.

Jacob McFarland úgy döntött, hogy eltulajdonít néhány szexuális segédeszközt egy szaküzletből. A 29 éves férfi ellátogatott a Philadelphia közelében található Adult World (Felnőtt Világ) áruházba, leemelt a polcról két készüléket – most itt nem részleteznénk, hogy pontosan milyen eszközökről van szó, lényeg, hogy egy 250 dolláros (78 ezer forint) és egy 96 dolláros (30 ezer forint) játékszerről van szó, majd – a fizetési szándék legcsekélyebb jele nélkül – kilépett az üzlethelyiségből és elindult a parkoló felé.

A Smoking Gun által megszerzett rendőrségi jegyzőkönyv szerint egy alkalmazott McFarland után rohant és megpróbálta feltartóztatni a tolvajt, aki azonban az

Engedj elmenni, mielőtt kurvára megkésellek

mondattal fenyegette meg az üzlet dolgozóját. Az alkalmazott felismerte a fenyegetőzőt,

nem volt nehéz dolga, hiszen Jacob McFarland nemrég egy állásra jelentkezett az Adult Worldben.

Így aztán a rendőröknek sem okozott túl nagy fejtörést a dolog. Az üzlet közelében található szállodában kapták el a férfit, megtalálták nála a két szexuális segédeszközt és a fenyegetőzés során emlegetett kést is.

Mint kiderült, McFarland már kábítószeres, lopási, rendbontási és egyéb ügyek miatt korábban is összetűzésbe került a hatóságokkal.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik