Szórakozás

Szebeni István bevédte Monoki Lehelt, akit az Exatlonos műsorvezetése miatt cikiztek

TV2
TV2
Saját tapasztalatait hozta fel, hogy megmutassa, nem olyan egyszerű munka ez.

Már lassan egy hete, hogy kiderült, hogy Monoki Lehel vezeti az Exatlon Hungary legújabb évadát, amiben Palik Lászlót váltotta. Azt már korábban is tudni lehetett, hogy Palik nem folytatja a műsorvezetést, arra azonban az Exatlon első adásig várni kellett, hogy megtudjuk, Monoki vette át a helyét. A kommentátor korábban a Digisportnál és Arena4-nél dolgozott huzamosabb ideig. Műsorvezetői debütálását a TV2 sportműsorában azonban sokan nem nézték jó szemmel, a negatív kommentek gyorsan elárasztották Monoki Instagramját.

Kapcsolódó
Exatlon Hungary All Star: Monoki Lehel közösségi oldalát ellepték a negatív kommentek
Számos vélemény szerint ugyanakkor jót tett a show-nak, hogy átvette Palik László helyét.

Szebeni István pedig emiatt a védelmére kelt, és emlékeztette a kommentelőket, hogy egyáltalán nem olyan könnyű egy műsort levezényelni, neki például hónapokig tartott, míg kényelmesen érezte magát a szerepben. Minderről Facebook-oldalán írt egy hosszabb posztot.

Olvasom ezt a sok szitkozódó kommentet az Exatlon műsorvezetői kapcsán. Persze, mindenkinek szíve joga szeretni, vagy nem kedvelni a műsorvezetőket. De, hadd mondjak el Nektek valamit. Nem könnyű ám ez. Emlékszem, amikor először vezettem az Aktívot, bizony telegatya akció volt. 2 millió emberhez beszélni esténként, jópár hónapba telt, mire nem voltam olyan merev, mint a pumaketrec. Sváby Andrisék nem türelmetlenkedtek velem, mondták, nyugi, jó lesz. Köztévé híradóból jöttem, idő kellett. Meg kellett verni a konkurens rötölöt, minden este, hatalmas a felelősség, főleg úgy, hogy 60 ember munkáját viszed ki az otthonokba.

Ezután áttért az Exatlonra, hogy ott milyen nehézségekkel kell megküzdenie Monokinak, és végül türelmet kért mindenkitől, hogy hagyják őt nyugodtan kibontakozni.

Testnevelőként mondom, hogy nem lehet könnyű az Exatlont lenavigálni. A minden hájjal megkent játékosokat vezényelni, a bizalmukat, a Nézők bizalmát elnyerni. Hónapokig távol az otthonodtól, a szeretteidtől, nap, mint nap eladni a versenyt. Ez nem a pénzről szól. Nem pénzkérdés, hogy meg tudod-e csinálni. Nem tudom, hogy én meg tudtam volna-e csinálni úgy, hogy mindenkinek megfeleljen. Nem hiszem. Palik Laci, az Palik Laci. Van, aki imádja, van , aki hülyét kap az stílusától. Különbözőek vagyunk. Nem szabad hasonlítgatni senkit, senkihez. Szóval, türelmet kérek a két műsorvezetőnek, legyetek bizalommal feléjük. Az esély mindenkinek jár. Köszönöm, hogy elolvastatok.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik