Szórakozás koronavírus

Karanténban töltötték az első Tinder-randijukat, miután pozitív lett a koronavírus-tesztjük

A TikToknak köszönhetően az egész világ láthatta a különös találkozót.

Egy ausztrál nő és egy férfi kénytelenek voltak a külvilágtól elszigetelve tölteni első találkozójukat, miután a randi közben kiderült, hogy mindketten elkapták a koronavírust – írja a Daily Star.

Sarah Henley a Tinderen ismert meg egy férfit, találkoztak, és jól is haladt a randijuk, egészen addig, amíg mindketten el nem végeztek egy koronavírus-tesztet.

A teszt a nőnél és a férfinél is pozitív lett, így mindketten karanténba vonultak, ami azt jelentette, hogy ott maradtak a nő lakásában.

Senkivel sem találkoztak, csak egymást látták, közben sok sört ittak, Mario Kartot játszottak, ételt rendeltek az UberEatsen, vagy éppen Henley főzött a férfira, de előfordult, hogy autóba ültek, és kimozdultak egy kicsit.

Henley egy kisebb helyzetjelentést is adott a TikTokon, megmutatta, hogyan töltötték az időt. A videót több millióan megnézték, de mostanra elérhetetlenné vált. A Daily Star azonban még tudott szemezgetni a kommentekből.

A felhasználók már nevet is adta a furcsa randinak, „omicron rom-comnak” bélyegezték, ami a koronavírus új mutációjára, és a romantikus komédiákra utal.

Egy hozzászólásban megkérdezték Henleyt, hogy mégis miért maradt a férfival, miután megtudta, hogy koronavírusos. A nő azt mondta, hogy „személyes okok miatt nem tudott elszigetelődni magától”.

Az egyik kommentelő szerint hasznos egy ilyen randi, mivel hamar kiderül, hogy tudnak-e együtt élni vagy sem, és egy másik hozzászóló is megjegyezte, hogy ez olyan, mint egy kapcsolat hét napos próbaverziója. Valaki azt írta, hogy, ha már karanténba kellene kerülnie, így szeretné tölteni, hisz szerinte sokkal jobb, mint egyedül.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik