Szórakozás

Erzsébet királynőnek öltözött egy kislány halloweenkor, egyenesen Windsorból kapott levelet

A brit uralkodónak nagyon tetszett Jalayne jelmeze, a kislány anyukája viszont törheti a fejét, hogy mivel álljon elő idén.

Alaposan meglepődött Katelyn Sutherland, miután belenézett a postaládájába december 27-én. A Kentuckyban élő nő és családja egyenesen Windsorból, a brit királyi családtól kapott egy levelet – írja a CNN.

A királyi bélyegzővel ellátott küldeményt Sutherland lányának, Jalayne-nek címezték. A kétéves kislány tavaly halloweenkor II. Erzsébet királynőnek öltözött, tetőtől talpig úgy nézett ki, mint a brit uralkodó. Világoskék kabátot és kalapot viselt, fehér parókát vett fel, és még az ékszerekre is ügyelt. Erzsébet királynő corgijai is képviseltették magukat, a szerepet a család két kutyája,  Rascal és Jack vállalta magára.

Sutherland természetesen készített néhány képet, amiket feltöltött a Facebookra.

A nő barátai győzködték, hogy mutassa meg a fotókat Erzsébet királynőnek, az anyuka pedig elküldte azokat Windsorba, épp akkor, amikor az uralkodó betegeskedett. Az anyuka abban bízott, hogy a képekkel picit fel tudja vidítani a királynőt, bár nem volt benne biztos, hogy az uralkodó egyáltalán látja-e majd a levelet.

A válasz december 27-én érkezett, a királynő személyi asszisztense, Mary Morrison tolmácsolta az uralkodó szavait. Azt írta, hogy Erzsébet királynő kedvesnek találta a levelet, és nagy örömmel töltötte el, hogy látta Jalayne-t a „hasonmásaként”.

Sutherlandék azt tervezik, hogy bekeretezik a levelet, és kiteszik a nappaliban, amíg Jalayne nem lesz idősebb, hogy megértse a tartalmát.

A jelmezzel csupán egy gond van.

Soha nem fogom tudni felülmúlni ezt!

– mondta Sutherland.

Jalayne fiútestvére egyébként Supermannek öltözött, de ő sajnos nem kapott levelet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik