Szórakozás

Schobert Norbi boldog új évet kívánt követőinek, majd leírta, mi mindent ért már el az életében

rtl klub
rtl klub
Egyfajta számvetés volt ez a részéről.

Hamarosan ellepik majd az Instagramot a magyar celebek új évet köszöntő posztjai, Schobert Norbi nem várta meg a 2022-es évet, hamarabb kívánt minden jót követőinek. Egyúttal felsorolta azt is, mi mindent ért el eddig az életében. Schobert szerint sosem szabad feladni, ekképp jövőre, 2022-ben sem.

Kedves Update-csapat, Családom, Követőim! Ezúton szeretnék egy sikerben, egészségben gazdag új évet kívánni Nektek! Harmincöt éve vettem fel a harcot családi elhízásommal szemben! Huszonhat éve vagyok a médiában. Sokat alkottam. Először vezettem be itthon a szénhidrátcsökkentett termékeket. Ma már 400 termék, 75 bolt és két sikeres klinikai vizsgálat igazolt. Százezreket mozgattam meg személyesen, videóim segítségével. Nem kommunikáltam mindig jól, mert néha sértett a közöny, pedig tudtam a túlzott szénhidrátbevitel halálos ellenség. Néha elfogult voltam az Update-termékekkel szemben, mert aki elhitte, csodásan lefogyott. Ez erőt adott nekem. Akiket megsértettem, azoktól elnézést kérek. Egész életemben a jó szándék vezérelt. Olyan utat jártam be, amit kevesen. Nem bántam meg. Sajnos rossz szívvel születtem, kétszer voltam a halál torkában, de a hit, az életmód erőt adott leküzdeni. Biztos oka van. Ti se adjátok fel! Jövőre sem! Búék 2022!

– zárta posztját a fitneszguru, aki épp a Seychelle-szigeteken van Rubint Rékával együtt, utóbbi ugyanis ott tartja szokásos alakreform táborát.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

NORBI hivatalos oldala (@norbi.update) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik