Szórakozás

Rejtett kamerát találtak egy macskaeledeles dobozban

Az üzletben is ledöbbentek, jelezték, hogy kivizsgálják az esetet.

Egy férfi macskaeledelt vásárolt kedvenceinek egy londoni Welcome Center Hallban, Lilliputnak és Góliátnak szokás szerint a Purina Gourmet termékét vette meg, de amit később tapasztalt, az egyáltalán nem volt szokványos – az esetről a Mirror számolt be.

A névtelenséget kérő férfi a lapnak elmondta, hogy amikor hazaért, berakta a szekrénybe a dobozt, majd napokkal később a barátnője kivette, és észrevette, hogy a dobozon van egy lyuk.

Amikor kinyitották, meglátták, hogy egy kamera és egy jeladó van benne. Ledöbbentek a látványtól, nem tudták mire vélni az esetet.

A férfi elmondta, hogy a kamera gondosan el volt rejtve a dobozban, akkumulátor viszont nem volt hozzá.

A férfi szerint három dolog történhetett, vagy a Purina gyárban tették bele a kamerát, vagy a boltban, hogy szemmel tartsák a munkatársakat, de szerinte még az is lehetséges, hogy a vásárlók közül szórakozott valaki.

A férfi visszavitte a dobozt a üzletbe, ahol szintén megdöbbentek a kamerát látva.

 Rendkívül aggaszt bennünket az eset, hálásak vagyunk, hogy felhívták rá a figyelmünket

– mondták a Welcome Central Hillnél.

Közölték azt is, hogy a macskaeledeles doboz éppen a vezetőség irodájával szemben lévő polcon volt, így komoly biztonsági problémát jelent.

Egyelőre ők sem tudják tehát, hogy miképpen kerülhetett a kamera dobozba, de azt mondták, kivizsgálják az ügyet, és ha kell, a rendőrséget is bevonják.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik