Szórakozás

Megdöbbentő tapasztalatokról számolt be egy fiatal nő, miután szőkéről barnára váltott

Jodie Weston
Jodie Weston
Sötétbarna, majdnem fekete hajjal született, de már évek óta platinaszőkén éli az életét Jodie Weston, brit DJ, influencer. Nemrég kipróbálta, milyen lenne, ha visszatérne a természetes hajszínéhez, és megdöbbentő tapasztalatokról számolt be.

Jodie Weston sokáig élt természetes, sötétbarna hajszínével, de 2014-ben, miután szakított a sráccal, akit élete szerelmének gondolt, úgy érezte, időszerű a változás. Marilyn Monroe 1953-as, Szőkék előnyben című filmjének hatására döntött úgy, hogy kiszőkítteti a haját. Lépésenként haladva, három év alatt érte el mai, platinaszőke hajszínét – írja a Mirror című brit bulvárlap.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jodie Weston (@missjodieweston) által megosztott bejegyzés

A 27 éves nő nemrég úgy döntött, tesz egy kísérletet, és kipróbálja, hogyan viszonyulnak hozzá az emberek, ha barna haja van. Vett egy parókát, és elkezdett abban járkálni. Azt mondja a tapasztalatai megdöbbentők.

Míg korábban soha nem kellett semmiért sorba állnia, italért fizetnie egy bárban, vagy kinyitni maga előtt egy ajtót, a barna parókájában lényegesen kevesebb figyelmet kapott, és sokkal kevesebben akartak rajta segíteni. Sokkal kevesebben fütyültek utána az utcán és inkább az intelligensebb férfiakat vonzotta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik