Szórakozás

Óriási a felháborodás: átgázolt az angol díszőrség egy gyereken

TikTok
TikTok
Az angol királynő díszőrségének tagjai híresek arról, hogy jobb nem az útjukba állni. Most megmutatták, hogy szolgálatban senkire, még egy gyerekre se lehetnek tekintettel.

Hatalmas felháborodást váltott ki egy a TikTokra névtelenül feltöltött videó. A felvételen az látható, ahogy az angol királynő díszőrsége átgázol egy kisfiún – írja a LadBible című brit bulvárlap.

A videó melletti szöveg alapján úgy tűnik, a gyerek egy turistacsaládhoz tartozik, és az Angliában töltött első napján történt vele az incidens.

@user7312510220627 Nobody is safe 😢 #england #royalguards #foryou #foryoupage #london ♬ original sound - user7312510220627

Bár a díszőrség tagjai jórészt ceremoniális feladatokat látnak el, valódi katonák, akik szigorú szabályokat követnek, és senki kedvéért sem tesznek kivételt. A videó alatt sok dühös kommentelő írja, hogy egy gyereket azért mégsem kellett volna feldönteni, szabályok ide, vagy oda, a katonák nyugodtan kikerülhették volna.

Mások szerint azonban nem az őrök, hanem a gyerek szülei a hibásak. A katonák azt teszik, amire kiképezték őket, a kíváncsiskodóknak kell ehhez alkalmazkodniuk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik