Szórakozás

Cynthia Nixon csak vonakodva vállalta el a Szex és New York folytatását

Gotham / GC Images / Getty Images
Gotham / GC Images / Getty Images
Bizonyos feltételek mellett ment bele a forgatásba.

A Szex és New York című sorozat folytatása, az És egyszer csak… színésze, Cynthia Nixon arról beszélt egy interjúban, hogy nagyon nem akarta elvállalni a tízrészes műsort, amit idén mutattak be az HBO-n. Azt mondta, nagyon sokáig hezitált és vonakodott az ötlet miatt, mert úgy érezte, csak akkor van értelme folytatni a történetet, ha azt a megfelelő politikai korrektséggel és diverzitással teszik.

Minél többet beszélgettem Sarah Jessica Parkerrel, Kristin Davisszel és Michael Patrick Kinggel azzal kapcsolatban, hogy milyen feltételek mellet tudok belevágni a forgatásba, annál jobban tetszettek nekik is az ötleteim

– mondta, majd hozzátette, szerinte az ötvenes éveikben járó nők gyakran újragondolják a saját életüket, és a sorozat is pont erről szól, majd arról is beszámolt, szerinte miért fontos, hogy a korukhoz hűen ábrázolják őket.

Mindenképpen azt szerettük volna megmutatni, hogy milyenek vagyunk ennyi idő elteltével, és nem akartuk fiatalabbnak mutatni magunkat a korunknál. Ötvenöt évesek vagyunk, miért ne lehetne létrehozni egy műsort, amiben a karakterek is ugyanennyi idősek?

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik