Szórakozás

Saját férjébe botlott a Central Parkban, ismét lánykérés lett belőle

Romantikus meglepetés a New York-i anya-lánya program közben.

A kommentelők szerint romantikus vígjátékba illő az a megismételt lánykérés, ami a lenti videóban látható.

Annyiban biztosan köze van a filmekhez, hogy Katie Prentiss, akinek 25 év után újra megkérték a kezét, színésznő. Az Oregonban élő filmesnek negyed évszázaddal – és 4 gyerekkel – ezelőtt egyáltalán nem romantikus körülmények között kérte meg a kezét Brian Prentiss (hogy pontosan mi volt a hézag, arról egyelőre nem nyilatkoztak, az ígéretek szerint egy újabb videóban számolnak majd be róla), mindenesetre a férj úgy döntött, hogy 25 év után kiköszörüli a csorbát.

Katie Prentiss TikTok-oldalán nézelődve kiderült számunkra, hogy a színésznő New Yorkban dolgozó 17 éves lánya régóta azért gyűjtögette a pénzét, hogy vásároljon anyjának egy repülőjegyet, és együtt eltölthessenek pár napot a nagyvárosban. Minderről fogalma sem volt Prentissnek, akinek oregoni lakásukban elhelyezett cetlik között bóklászva kellett rábukkannia az üzenetre, amiből kiderült: még aznap este indulnak New Yorkba.

Ez azonban még csak a meglepetés első fele volt.

Az anya-lánya kirándulás egyik napján a Central Parkban sétálgatva ugyanis véletlenül feltűnt a férj (akivel lányuk hónapok óta szövögette a terveket), és letérdelve azt mondta:

Szóval, az első alkalommal nem jött össze a romantikus lánykérés, ezért úgy gondoltam, megpróbálom újra, és iderepülök a Central Parkba, hogy meglepjelek. Meglepődtél?

Te vagy a legcsodálatosabb, legbátrabb, gyönyörű, csodálatos ember, akit valaha ismertem, és 25 év után újra veled szeretném leélni az életem hátralévő részét, és újra feleségül vennélek.

Ha ezt elfogadod, örökké boldoggá tehetsz.

Most pedig nézzük meg a 9,4 milliós nézettségű videót.

@katieprentiss

my daughter and husband have had this planned for months. How is this my life?!

♬ IMPERIAL PIANO - Treia Music

Ajánlott videó

Olvasói sztorik