Szórakozás

Megalázta a fiát, hogy példát mutasson neki

A fiú más gyerekeket bántalmazott az iskolában, szülei meg akarták mutatni neki, milyen érzés lehet ez.

Egy apa rájött, hogy fia más gyerekeket bántalmaz az iskolában, ezért úgy döntött, megbünteti őt.

A fiú nyakába egy táblát akasztott, amelyre az volt írva, hogy „Zaklató vagyok, dudálj, ha utálod a zaklatókat”, majd kiküldte az utcára, miközben a feleségével egy nyugágyból figyelte őt. (Az angol bullying kifejezés iskolai zaklatást, szívatást, bántalmazást jelent.)

Az esetről az Unilad írt.

A táblával fel-alá sétáló fiút fel is vették, a videó pedig terjedni kezdett a TikTokon, eddig közel 6 és fél milliószor nézték meg.

A felvételt készítő Gavin Klein aljasnak nevezi az esetet, azt mondja, nem hogy dudálni akart, de legszívesebben leordította volna a szülők fejét. Szerinte épp az apa bullyingolta a fiút.

A kommentelők egy részre szerint is kegyetlen, amit az apa tett, egyikük azt írta, hogy a fiú számára traumatikus lesz a élmény, ami pont hogy károsan hat a fejlődésére, és többen is úgy gondolják, hogy nem a gyerek megalázása a legjobb mód a nevelésre.

A másik tábor viszont üdvözölte az apa tettét, valaki azt írta, hogy puhány ember az, aki nem ért egyet ezzel a módszerrel, egy másik kommentelő szerint is ilyen eszközökhöz kell folyamodni, hogy a gyerek soha többet ne szívasson másokat az iskolában.

A fiú láthatóan szégyelli magát, végig próbálja eltakarni az arcát, bár inkább amiatt, hogy ezt tette vele az apja. Hogy a nevelési módszer elérte-e a valódi célját, az csak később derül ki.

Nem ez volt az első eset Amerikában, hogy így próbáltak megnevelni egy fiút, pár éve a texasi Kileenben szintén így alázta meg gyerekét egy apa, amiért a fiú másokat zaklatott az iskolában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik