Szórakozás koronavírus

Piros tangát vett fel maszk helyett a repüléshez, a légitársaság kitiltotta az összes járatáról

Pedig már korábban is tiltakozott tangával a maszkviselés ellen a floridai férfi.

Furcsa módját választotta a koronavírus elleni védekezésnek a floridai Adam Jenne. A Cape Coralban élő férfi a koronavírus elleni védelem – és nem utolsósorban a maszkviselés elleni tiltakozás – jegyében ugyanis rendszeresen egy piros tangát húzott az arcára szájmaszk helyett. Így tett akkor is, amikor szerdán Washington városába akart repülni a Fort Lauderdaleből.

És bár saját bevallása szerint korábban is repült már tangával az arcán, a United Airlines légiutas-kísérői ez alkalommal annyira nem nézték jó szemmel a dolgot, hogy a férfit végül kitiltották a légitársaság összes járatáról. 

„Ez az egész badarság” – mondta Jenne a repülőgépek fedélzetén előírt maszkviselési szabályokról az NBC2 News riportjában, majd az alábbi okfejtéssel támasztotta alá a véleményét:

A Covid nem tudja, hogy utazómagasságon vagyunk. Ez hülyeség. Az egész egy színház.

A United Airlines szóvivője a New York Postnak adott nyilatkozatában a légitársaság dolgozóinak tulajdonította, hogy a gép felszállása előtt szembeszálltak a férfival.

Az utas nyilvánvalóan nem tartotta be a szövetségi maszkviselési szabályokat, ezért nagyra értékeljük, hogy csapatunk felszállás előtt, még a földön foglalkozott a problémával, elkerülve ezzel a lehetséges fennakadásokat a levegőben

– fogalmazott a közlemény.

A riportban egyébként azt is elmondta a férfi, hogy másnap újra megpróbálkozik repülőre szállni, egy másik tangával az arcán, azt azonban nem tudni, hogy csütörtökön végül sikerrel járt-e.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik