Szórakozás

Az ÁRKÁD a vásárlók szolgálatában (x)

A budapesti ÁRKÁD-ban a vásárlói élmény új szintre emelkedik. 2021-ben látványos megújuláson ment keresztül a bevásárlóközpont.

Folyamatosan fejlődő szolgáltatások modern környezetben

Az ÁRKÁD számára az „első a vásárló” kifejezés nem csak üres frázis, folyamatosan tesz látogatói kényelméért és igényeik minőségi kiszolgálásáért. Ez a célt szolgálja 2021-ben indult beruházása is.
A bevásárlóközpont korszerű és üdítő megjelenése érdekében idén az egyes szinteken részleges burkolatcserét végeztek és a belső design is számos ponton frissült. A látogatókat új, prémium lounge területekkel várják, továbbá egy VIP lounge-ot is kialakítottak, ahol kényelmes kanapékon pihenhetünk meg shoppingolás közben. Az épületen belüli korzózást modern információs pult és új útbaigazító táblák segítik. Az autóval érkezőknek jó hír, hogy rendszámfelismerő rendszert állítottak üzembe, amely kényelmessebbé és gyorsabbá teszi a parkolóházból való kihajtást.

A fejlesztések pedig 2022-ben tovább folytatódnak – mind a bevásárlóközpontban, mind a parkolóházban.

Bővülő és megújuló üzletkínálat

2021-ben az ÁRKÁD több üzlete is megújult vagy nagyobb helyiségbe költözött, sőt a bevásárlóközpont kínálata további boltokkal bővült. A Nespresso egy új Nespresso Boutique-ban várja nyár óta a látogatókat, de megújult a Vodafone és az Optic World Exclusive is.
A divat szerelmeseinek örömére idén nyitott meg kapuit a Tatuum és a Gardrobe Mini, megújult a Zara, a Levi’s és a Heavy Tools üzlete, ősz óta pedig a kibővült Griff is újra nyitva áll a vásárlók előtt a női részleg felújítását követően.

Ezeken felül számos további új üzlet nyílt: többek között Ofotért, Selowei, Story Shop, Yoyoso és Kreatív Hobby, de az eMAG egyik újonnan nyitott offline boltjának is helyet ad az ÁRKÁD. A főzés szerelmesei sem maradnak jó hír nélkül, a KitchenShop-ban kedvükre válogathatnak a konyhai eszközök és kiegészítők között.

Kövesd figyelemmel az ÁRKÁD történéseit a bevásárlóközpont kommunikációs csatornáin:

https://www.arkadbudapest.hu/

https://www.facebook.com/arkadbudapest

https://www.instagram.com/arkad_budapest/

Ajánlott videó

Olvasói sztorik