Szórakozás

Megtagadhatják a jelzáloghitelt az OnlyFans előfizetőitől – figyelmeztet a tanácsadó

NurPhoto / Getty Images (illusztráció)
NurPhoto / Getty Images (illusztráció)
Mármint akkor, ha túl sok pénzt költ egy jelzáloghitelre pályázó a platformon.

Egy jelzáloghitel-tanácsadó arra figyelmeztetett, hogy elutasíthatják a jelzáloghitel-kérelmét azoknak, akik előfizetnek különböző tartalomgyártók OnlyFans-fiókjára.

A platform 2016-os indulása óta egyre jobban fejlődik, de egy szakértő azt mondja, hogy számos leendő lakástulajdonosról hallott már, akinek azért utasították el a kérelmét, mert előfizettek az oldalon található profilokra – írja a LADBible.

Glen Russell, a Russell Financial Solutions LTD igazgatója így fogalmazott a Sunnak adott interjújában:

Azt látom, hogy egyre több OnlyFansen tartalmakra előfizető felhasználó jelzáloghitel-kérelmét utasítják el a kimutatásokon szereplő tranzakciók következetessége miatt.

Russell azonban gyorsan hangsúlyozta, hogy a bankok nem a kifizetések jellege miatt óvatosak, és kifejtette, hogy ez inkább az ismétlődő tranzakciók számával függ össze. Majd azzal folytatta, hogy ha a bankszámlakivonaton egyetlen kifizetés szerepelne, akkor azt egyszeri havi kifizetésként lehetne igazolni.

„Néhány OnlyFans felhasználó végül sokkal több alkalommal költ az oldalon, mint havi egyszer. Ez az, amin a jelzáloghitelező láthatja, hogy egy rendszeres kimenő fizetés, amit kötelezettségnek tekinthet” – mondta, majd arról beszélt, hogy nem minden jelzáloghiteles ügyfél esetében van ez így, de ő azt vette észre, hogy egyre több ilyen ügy van.

Russell arról is beszélt a hírportálnak, hogy ha valaki rendszeresen több fiókra fizet elő OnlyFansen, akkor nem kell aggódnia – de hozzátette, hogy az őszinteség a legjobb politika, mivel a jelzáloghitelezője pontosan látja, hogy hová megy a pénze.

Majd az alábbi tanáccsal zárta le a felhívást:

Amikor a számláján végzett tranzakciókról kérdezik, az őszinteség és az átláthatóság a sikeres kérelem kulcsa. (…) Még akkor is, ha ez egy kicsit kínosnak tűnik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik