Szórakozás

Megmutatta, mit készít vacsorára a 11 gyerekének, de nincs mindenki elájulva tőle

Nem nyerte le a végeredmény a kommentelők tetszését.

Egy New York-i anya, Veronica Merritt kirakta a TikTokra, hogy mit készít vacsorára a 11 gyerekének. Azt mondja a videóban:

Úgy döntöttem, a mai vacsorára csak egy sima, húsmentes tésztát csinálok egy kis szósszal, fagyasztott zöldséggel és fokhagymás kennyérrel.

A felvételen látszik, ahogy a száraztésztát vízbe, a 12 félkész fokhagymás kenyeret pedig a sütőbe teszi. A fagyasztott zöldségeket egy lábasba rakja, a tetejére egy viszonylag nagy darab vajat is pakol. Miután a zöldség, majd a tészta is kész lett, az anya rak rá üveges paradicsomszószt is, kimeri tányérokra.

@thismadmama

Dinner for my #largefamily #11kids #thismadmama #dinner #foodtok

♬ Taste It - Ikson

A kommentelők a videó alatt eléggé megosztottak a látottaktól – írja a Mirror. Van, aki dicséri Merritt-et az erőfeszítéseiért, mások viszont kritizálják, hogy mennyi vajat tett a zöldségekre, és hogy túl kevés a vacsorában a fehérje. Erre válaszolt is Merritt, hogy reggel és ebédkor volt elég protein már, nem kell minden étkezésnek arról szólnia.

Olyan is van, akinek az tűnt fel, hogy semmi fűszerezést nem használt az anya, vagy hogy milyen kevés étel került egy-egy tányérra. Erre is reagált Merritt, egyrészt, szedhetnek még a gyerekek, ha éhesek maradnak, másrészt, négy gyereke nincs még hat éves se, szóval nekik nem is kell feltétlen több ennél.

Merritt 14 éves volt, kilencedikes, mikor először teherbe esett a ma már 21 éves Victoriával. Öt évvel később született meg második gyereke, Andrew első férjétől. Ennek a kapcsolatnak vége lett, de megismerkedett Martyval, akitől még hét gyereke lett: a 15 éves Adam, a 13 éves Mara, a 12 éves Dash, a 10 éves Darla, a nyolcéves Marvelous, a hatéves Martalya, a négyéves Amelia, a hároméves Delilah, az egyéves Donovan, illetve  legkisebb még a pocakjában, várják, hogy megszülessen.

Aztán, hogy elejét vegye a további kritikáknak, Merritt azt is írta, hogy mielőtt odáig jutnának, hogy nem tud főzni, nézzék meg a kommentelők a többi videóját is.

Ez egy vége a hónapnak, használjunk el mindent-féle vacsora volt

– írta.

Nem Merritt az egyetlen anya, aki azt mutatja be a TikTokján, milyen nagycsaládos anyaként élni, így van ezzel Alicia Dougherty is:

Kapcsolódó
Megmutatta a 10 gyerekes anya, hogy néz ki, mikor reggelit, ebédet készít
Egészen elképesztő, hogyan menedzselheti egy napját.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik