Szórakozás

Schobert Norbi milliós összegeket költ karácsonykor

rtl klub
rtl klub
Pontos összeget nem tud mondani.

A Fókusz riportjában bukkant fel Schobert Norbi szerda este, akit a karácsonyi bevásárlással, ajándékozással kapcsolatban faggattak a riporterek. Mint ebből kiderült, a fitneszguru nem igazán sajnálja a pénzt ebben az időszakban.

Kemény összeg. Nem tudom. De szerintem milliós összeg, igen, mert ha azt nézzük, hogy hány embernek veszek ajándékot, meg a dekoráció, a ház, a karácsonyfa, az összes többi. Azt gondolom, hogy szerintem karácsony környékén egy átlagos ember a kéthavi jövedelmét azt elkölti, én is elköltöm.

De azért a gyerekei mindent nem kapnak meg:

Mindent nem veszek meg a gyerekeimnek, pont azért, pedig megvehetném, mert a dolgokat azt maguktól kell elérni. Például, ha elutazunk egy távoli táborba külföldre, akkor nem viszem őket első osztályú ülésen. Még akkor sem, ha mi úgy utazunk a Rékával. Egyszerűen azért nem, mert egy gyerek ne szülessen be abba, hogy ő első osztályon utazik. Nem, nem. Szépen élje meg a pillanatot, és nem kapnak a gyerekeim semmilyen drága dolgot. Kocsit sem veszek nekik. Meg kell maguknak keresni a pénzt rá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik