Szórakozás

Rájöttek, azért nem fogad szót a kutyájuk, mert csak spanyolul ért

Teljesen kiakadt a brit gazdi a felfedezésén.

Kalee McGee egy menhelyről fogadott be három hete egy négyéves csivavát, akinek nem lehetett semmit sem tudni a múltjáról. Nem volt ismert, hogyan került oda, de mikor elvitte sétálni, és a kutya leült, mikor kapott egy jutalomfalatot, illetve nagyon jól viselte a pórázos sétálást, úgy gondolta McGee, valamennyi képzést kaphatott korábban az eb.

Hazavitték, de valahogy az idő haladtával sem akart rájuk hallgatni Max. Ha jutalomfalat nélkül kérték, hogy üljön le, nem tette, és nem fogadott szót.

Aztán rájöttek, miért nem.

Csak spanyolul beszél.

Hogy tényleg így van, a Tiktok-videóban be is mutatta McGee. Mikor azt mondta a csivavának, „Max, gyere”, a kutya tapodtat sem mozdul, de mikor ugyanezt megismétli neki spanyolul, Max a farkát csóválva siet a nő lábához. Ugyanígy, mikor angolul kéri, hogy üljön le, nem hallgat rá, ha spanyolul, akkor megteszi Max, amit a gazdája mond.

@kaleemcgee

If you judge my laugh that's rude. if you judge my Spanish that's fair. ##BetterTogetherChallenge ##VansCheckerboardDay ##fyp ##fypシ ##fy ##dog ##spanish

♬ original sound - KaleeMcGee

Pontosabban McGee is csak ismerkedik a spanyol nyelvvel, nem beszéli, a Google Translate segítségével próbálkozik.

Hogy akkor hogyan derül ki, hogy a kutya nem beszél angolul? A nő és a párja csak szórakozott, hogy biztos azért nem fogad szót a kutya, mert nem érti őket. Először a német nyelvvel próbálkoztak, de aztán a férfi azt mondta, biztos nem ez az a nyelv, a csivava mexikói kutya, úgyhogy biztos spanyolul ért. És tényleg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik