Szórakozás

Meglátta, mit kér a lánya karácsonyra, úgy érzi, elbukott mint szülő

Elállt a lélegzete egy anyának, mikor meglátta, miket szeretne karácsonyra a kislánya.

Így néz ki, mikor kudarcot vallasz szülőként

– írta a TikTokra feltöltött videójához Sara Foster, hozzátéve, mikor ő 11 éves volt egy cabbage patch babát kért, nem olyanokat, mint lánya, aki inkább tűnik a kívánságai alapján 35-nek, mint 11-nek.

A lány ugyanis egy elég hosszú, és nem igazán olcsó listát adott át szüleinek.

A lista három oldal hosszú, van rajta minden. Szokásosabb kérésekkel kezdődik, mint ruha, pulóver, de igazi luxustermékek is találhatóak rajta. Fosternek sem esett le az elején, hogy nem csak egy oldalon vannak fenn a kívánságok, és milyen luxus ajándékok se lennének elvetendőek lánya szerint.

Hogy könnyebb legyen aztán választania a Mikulásnak (hozzájuk nem a Jézuska megy), a harmadik oldalra felsorolt egy toplistát is a lány, hogy jobban áttekinthető legyen, mit is szeretne igazán.

A legfontosabb Marc Jacobs Miss Daisy parfümje lenne, amit aztán a Miss Dior parfüm követ a listán. Ezek úgy 25 ezer forintot jelentenek egyenként. A harmadik helyre került fel – micsoda visszafogottsággal! – a legdrágább, egy Prada válltáska, ez egy úgy 300 ezer forintos tétel. Ezt pedig a Dior két ajakra való terméke követ.

A listán felsorol a lány még iPadet, Vivienne Westwood nyakláncot, Converse cipőt, ágyneműt is.

A színésznő, podcastelő anya nem érti, lemaradt valamiről, vagy ez valami trend most a gyerekeknél, hogy ilyen listákat állítanak össze, ahelyett, hogy egy Barbie babát kérnének.

Sok dolga lesz idén a Mikulásnak, az biztos.

@sarasadmomfoster

This is what failing as a parent looks like.

♬ original sound - Sara Foster

Ajánlott videó

Olvasói sztorik