Szórakozás

Alee: A mamám, ha kellett, nem evett, csak hogy legyen egy szintetizátorom

YouTube / ZSHOW time
YouTube / ZSHOW time
az X-Faktor versenyzője arról beszélt, mennyire támogatja álmait a családja.

Az X-Faktor tizedik évadának egyik versenyzője, ByeAlex tizenhat éves mentoráltja Osváth Zsolt beszélgetős műsorában, a ZSHOW time-ban járt, hogy kicsit részletesebben beszámoljon neki a tehetségkutatóról, a zenéről és a magánéletéről. Az X-Faktorban egyszer már megmutatta a kameráknak, hogy milyen rossz körülmények között él családjával.

Kapcsolódó

Balázs Alex, vagyis Alee a beszélgetés során olyan dolgokat árult el, mint például, hogy volt időszak, amikor pánikrohammal, szorongással és depresszióval küzdött, az iskolában pedig kiközösítették az osztálytársai. Amikor családjára terelődött a téma, egy ponton azt mondta, szeretne kitörni a mélyszegénységből, a jövőjét Budapesten képzeli el és azt is szeretne minél hamarabb jobb körülményeket teremteni családja számára.

Minél hamarabb el szeretnék menni otthonról, és szeretném őket is eljuttatni valami jobba. Megérdemlik szerintem. Édesanyám ledolgozta az egész életét, felnevelt minket, amiben lehet, segített. Mamám, ha kellett, nem evett, hogy legyen egy szintetizátorom, hogy tudjam folytatni az álmaimat. Szóval úgy érzem, hogy ennyivel tartozok nekik.

A teljes beszélgetést itt lehet megtekinteni:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik