Szórakozás

Lépésszámlálója buktatta le, hogy nem aludni, hanem sztriptízklubba ment

A lépésszámláló nem csak az egészségünk, a párkapcsolatunk szempontjából is fontos lehet.

A lépésszámlálót, mint olyat, az egészségünkkel kapcsolatos dolognak szoktuk gondolni, pedig veszélyes is lehet (egy hazug ember számára).

Kristen Slonicki mesélte a TikTokon, hogy az ő és akkori barátjának a telefonja szinkronizálva volt, hogy melyikőjük tesz meg egy nap több lépést.

Egy nap a férfi azt mondta, elmegy aludni, de a lépésszáma csak tovább nőtt, látta ezt Slonicki a telefonján. Vagyis a férfi vagy nem aludni ment, vagy messze volt az ágya.

A nő kérdőre is vonta az eset miatt a férfit, aki nem akart semmit elismerni. Viszont később (hogy hogy, arról nincs szó) kiderült, a férfi egy sztriptízklubban volt, ami Slonickit nem különösebben zavarta volna, ha elmondja, de így más volt a helyzet.

A nő a videón leírásában arról is ír, a most már csak volt barát, sosem jött rá, mi vezette rá, hogy valami nem kerek.

A vicc az, hogy nem is őt akartam ellenőrizni, hanem a barátaimhoz képest akartam a saját lépéseimet összehasonlítani, aztán megláttam az övét, hogy »várj, most mi történik?«

@kristenslonicki

he never did find out how i knew he was at the strip club that night.. best hacks revealed lol also i wouldnt have even cared, why u lying ##dobetter

♬ original sound - Shemara_london

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!