Szórakozás

Le akarták teremteni a kutyát, micsoda mocskot csinált, de erről ő hallani sem akart

Egészen hihetetlenül emberi a kutya reakciója.

Senki sem szívesen hallgatja, ha lehordják, és úgy néz ki, így van ez a kutyáknál is. Legalábbis Bruce-nál, a huskynál biztosan.

A Tennessee-ben élő kutya hatalmas rendetlenséget csinált a házban, amivel a gazdája szembesíteni akarta. Behívta a kutyát, aki mit sem sejtve bement, körülbelül, mintha azt mondaná „helló, mizu?”, de mikor a férfi megkérdezi tőle

Ez te voltál?,

rájön, mi is az invitálásának a célja, és próbál eloldalazni. Pontosabban lazán kislisszolni az ajtótól pár méterre levő kutyaajtón a kertbe. Mintha nem is hallaná, hogy hozzá szólnak.

Gazdája azonban nem hagyja annyiban, utána megy, hogy menjen csaj vissza. Mire a kutya úgy tesz, mintha vissza akarna menni, de ahogy az ajtón visszamegy a férfi, úgy ő a kutyaajtónál vissza is fordul a kert irányába. Még nyög is egyet, hogy hagyják már őt ezzel, nem akar ebben ő részt venni.

@theraleyfam

Bruce is my spirit animal 😂 like for part 2 ##huskies ##badhusky ##huskiesoftiktok

♬ original sound - The Raley Fam

A TikTokra feltöltött első videót már több mint 31 millióan látták, mert aztán van folytatása, abban még annyit látni, hogy a kutya próbálja kiengesztelni a férfit egy nyalással/puszival. Sikeresen.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik