Szórakozás

Kidobta a barátja cicáját, mire őt is kivágták, mint a macskát

Nem csak üríteni, ő vissza sem mehet.

A Redditen osztotta meg egy férfi a történetét, a magyarul Seggfej vagyok-e subredditen, ahol mindig ezzel a kérdéssel fejeződnek be a történetek, vagyis, hogy a poszt írója rosszul döntött-e az adott helyzetben.

Itt a történet azzal kezdődik, hogy két éve volt a férfi együtt a barátnőjével, mikor a nő beköltözött hozzá pár hete. Az már jóval korábban tiszta volt, hogy a barátnő nincs oda a férfi három éves macskájáért, Ravenért. Úgy voltak vele, azért ez nem okoz majd gondot.

Aztán egy nap eltűnt a cica, ami már csak azért is fura volt, mert egy lakásban élő macskáról van szó, és nem szokott ilyen előfordulni. Pár órával később egy barátjuk talált rá az állatra pár sarokkal arrébb.

A férfi felelősségre vonta a barátnőjét, aki ennek hatására elárulta, ő rakta ki a macskát.

Dühös voltam, azt mondtam neki, hogy nincs joga kitenni, és azt is, hogy ha azt hiszi, ehhez van joga, akkor én azt akarom, költözzön el a hónap végéig.

A nő sírt, hogy nincs hova mennie, de a férfit nem hatotta meg, ragaszkodott ahhoz, hogy a hónap végén el kell költöznie.

A barátaim szerint túl kemény voltam, de a macskám meg is halhatott volna miatta, és nem akarom, hogy bármi mást megpróbáljon.

A történethez persze érkeztek a kommentek. Van, aki arról írt, nem seggfej, mert

a macska volt ott először.

Az indy100 szerint általában a többi hozzászóló is hasonló véleményen van, sőt, van, aki szerint még túl nagyvonalú is volt, hogy a hónap végéig adott haladékot a nőnek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik