Szórakozás

A repülőgépen, a többi utas előtt szoptatta macskáját egy nő, utasokat és személyzetet egyaránt kiborítva

Hiába szólították fel többször az utasok és a személyzet tagjai is, nem volt hajlandó elvenni a mellétől az állatot.

Örökre beléjük égett a legutóbbi repülőútjuk azoknak az utasoknak, akik nemrégiben a Delta Air DL1360-as Atlantába tartó járatán utaztak. És még csak véletlenül sem azért, mert bármi komplikáció lépett volna fel az utazás során.

Azaz, ha úgy vesszük, mégis. Az egészen bizarr esetről a The Sun számolt be egy légiutas-kísérő üzenetei alapján. E szerint a járaton utazó egyik nő egyszer csak kivette a macskáját a hordozójából, majd a mellére ültette és szoptatni kezdte, a körülötte ülők legnagyobb megdöbbenésére.

A gép személyzetének belső információs rendszerén ezt küldte az egyik utaskísérő a pilótának:

Az utas a 13A széken szoptat egy macskát, és nem helyezi vissza a hordozójába, amikor a légiutas-kísérő kéri.

Hiába szólították fel többször az utasok és a személyzet is a nőt, ő nem volt hajlandó abbahagyni a szoptatást, ezért aztán a légiutas-kísérő jelentette a történteket a pilótának, mivel a protokoll szerint az utasok felvihetik ugyan a kistestű állataikat a gépre, de azokat végig az ülés alatt, a hordozóikban kell tartaniuk. Kivenni őket onnan tilos, hát még nyilvánosan szoptatni őket.

Arról egyelőre nincs információ, hogy a nő milyen büntetést kapott, esetleg tesz-e jogi lépéseket a légitársaság. Az mindenesetre elmondható, hogy egyedi esetről van szó. Az utóbbi években több olyan hír is napvilágot látott, amikor az utasok terápiás állatai okoztak feltűnést egy-egy repülőjáraton, például az út során végig a poszttraumás-stressztől szenvedő gazdája mellett gubbasztó kacsáról, vagy az utazást a fedélzeten végigalvó terápiás póniról.

Igaz, egyiküket sem akarta megszoptatni a gazdája, így a Delta Air DL1360-as járatán történtek mégiscsak mérföldkőnek számítanak a repülés történetében.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik